dinsdag 23 juli 2024
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

Evanthia kleurt Trade Fair Aalsmeer met bonte bladeren en bloemen

Evanthia kleurt Trade Fair Aalsmeer met bonte bladeren en bloemen

Over 2,5 week gaat de Royal FloraHolland Trade Fair Aalsmeer van start. Als jarenlange deelnemer heeft Evanthia zich intensief voorbereid op hét netwerk- en inspiratie event van de sierteeltsector. Tijdens het evenement lanceert de Westlandse veredelaar en vermeerderaar haar nieuwe catalogi voor Snijbloemen, Tropische planten en Pot- & perkplanten en schittert met een kleurrijke stand vol bijzondere tropische planten en snijbloemen.

Alocasia en Philodendron

Binnen Evanthia's brede Tropische plantenassortiment nemen Alocasia en Philodendron een prominente plaats in. Dit seizoen breidt het bedrijf de collectie verder uit met vele nieuwe, aansprekende variëteiten binnen deze productgroepen. Bonte bladtekeningen, uiteenlopende potmaten en diverse groeiwijzen brengen veelzijdigheid en vele nieuwe mogelijkheden met zich mee. Een team van experts zal klaar staan om bezoekers te ontmoeten en in gesprek te gaan over het selecteren van een uitgebalanceerd assortiment en de geheimen van een goede teelt.

Matthiola StoX Champagne

Beursbezoekers zullen deze kanshebber voor de Royal FloraHolland Glazen Tulp Award op verschillende locaties op de Trade Fair tegenkomen. Matthiola StoX Champagne is een sprankelende schoonheid en één van de paradepaardjes van Evanthia's nieuwe Matthiola StoX serie, die 7 kleuren kent. Deze nieuwe serie kan echt een veredelingsdoorbraak genoemd worden en zal een nieuwe standaard zetten in Matthiola. Met Matthiola StoX biedt Evanthia de oplossing voor een uitdaging waar veredelaars, jonge plantenproducenten en telers voor staan: het vinden van de perfecte combinatie van selecteerbaarheid en robuustheid.

Zomerbloemen

Naast Evanthia's eigen genetica voor jaarrond- en seizoensgebonden producten, heeft Evanthia de focus op zomerbloemen. Van Ammi tot Craspedia en van Daucus tot Nigella, telers vinden het bij Evanthia. Deze productgroep biedt mogelijkheden om in te spelen op nieuwe uitdagingen en de voortdurende vraag naar weelderige, wilde boeketten met fascinerende texturen en natuurlijke kleuren. Dankzij Evanthia’s jarenlange ervaring, de eigen zaadproductie en -optimalisatie en het sterke netwerk van externe zaadbronnen, kunnen telers rekenen op een steeds groeiend assortiment, kwalitatief hoogwaardige zaden en een solide aanvoer.

Tijdens de Royal FloraHolland Trade Fair van 9 tot en met 11 november is Evanthia te vinden op stand 4.32, niet ver van het centrale Royal FloraHolland House. Openingstijden zijn woensdag en donderdag van 9.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 15.00 uur.

Bron: www.Floranews.com
Redactie Floranews | 21-10-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS