maandag 4 december 2023
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

Amaryllisseizoen van start met pop-up store

Amaryllisseizoen van start met pop-up store

Het Amaryllisseizoen is afgelopen week officieel gestart met een pop-up store gevuld met verschillende soorten Amaryllis. Exporteurs en handelaren werden uitgenodigd om in deze Amaryllis ‘snoepwinkel’ in Rijnsburg zelf hun eigen assortimentsdoos te vullen met unieke Amaryllis soorten. De pop-up store is vandaag, 20 oktober in Naaldwijk en op 27 oktober in Aalsmeer.

“Ons doel is om het brede assortiment van Amaryllis te laten zien, met soorten die gedurende het gehele verkoopseizoen van herfst, winter tot aan het vroege voorjaar beschikbaar zijn", aldus promotiecommissie lid Martin Vellekoop. "In totaal bestaat het assortiment uit ruim 130 verschillende variëteiten. Er is voor elk seizoen en arrangement een passende Amaryllis. En dat niet alleen, door het magische vaasproces van Amaryllis word je elke dag verrast.” 

De pop-up store Amaryllis valt extra op door de gloednieuwe Amaryllis vrachtwagen. Met de campagneslogan ‘Hello Amaryllis, witness the magic unfold’ wordt de schoonheid van het bloeiproces en de transformatie van bloem benadrukt. De vrachtwagen rijdt de komende 3 jaar door het sierteeltgebied.

De snijamaryllis aanvoerders hebben voor het nieuwe seizoen gezamenlijk een nieuwe catalogus ontwikkeld. Hierin staan alle variëteiten die in het seizoen 2022-2023 in ruime hoeveelheden beschikbaar zijn.

 


Leandra de Boef | 20-10-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS