donderdag 28 september 2023
Beurs agenda sierteelt FN TOP add

Schreurs organiseert open dagen in beursweek

Schreurs organiseert open dagen in beursweek

Schreurs organiseert van 7 tot en met 11 november open dagen voor professionele telers en andere geïnteresseerden. De rozen en gerbera veredelaar en vermeerderaar organiseert de open dagen op het hoofdkantoor in De Kwakel.

Tijdens de open dagen wordt het nieuwe assortiment voor zowel rozen als gerbera’s gepresenteerd. Daarnaast zijn ook de bekende rassen zoals Red Naomi! en Kimsey te bewonderen. Melchior Moen, commercieel directeur, verwacht een groot aantal bezoekers: “Ondanks de onzekerheden in de huidige wereld, hebben wij de ambitie om samen met onze klanten te groeien naar een gezonde toekomst.”

In het afgelopen jaar is het Schreurs verkoopteam flink uitgebreid. De drie nieuwe vertegenwoordigers zijn Frank de Boer, Tristan Koop en Arthur Kramer. Ook zij staan klaar om bezoekers te informeren over de laatste ontwikkelingen.

De open dagen van Schreurs zijn van 7 tot en met november te bezoeken van 08:00 tot 18:00 uur bezoeken aan de Hoofdweg 81 in De Kwakel. Ze vinden plaats in de week van de FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer en de IFTF in Vijfhuizen, die van 9 tot en met 11 november georganiseerd worden.


 


Leandra de Boef | 14-10-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS