dinsdag 27 februari 2024
Beurs agenda sierteelt FN TOP add

Anthuriumbloemen pronkten op catwalk van Loewe tijdens Paris Fashion Week

Anthuriumbloemen pronkten op catwalk van Loewe tijdens Paris Fashion Week

Anthuriumbloemen pronkten op de catwalk van Loewe tijdens de Paris Fashion Week. Creatief directeur Jonathan Anderson gebruikte het silhouet van de anthurium bloem als inspiratie voor zijn collectie.

De showruimte van Loewe in Parijs was helemaal wit, met een gigantische anthurium bloem die uit een gat in de grond bloeide. Modellen droegen verschillende maten en vormen van de bloem; anthurium bloemen als topjes, schouderbandjes en op sandalen. “De precisie van de anthurium bloem biedt inspiratie: een product van de natuur dat eruitziet als een object van kunst en design”, vertelt Loewe.

Loewe heeft zeker een statement gemaakt door de anthurium mee te nemen in zijn designs. Hij benadrukt onder andere de veelzijdigheid van de bloem, ze zijn overal toepasbaar, zelfs in de fashion industrie. Daarnaast wordt hiermee ook afgestapt van het oubollige imago wat over de anthurium bloem heen hangt. Bekijk hier de creaties van Loewe.

foto: Loewe


Redactie Floranews | 10-10-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS