maandag 4 december 2023
Beurs agenda sierteelt FN TOP add

Anthurium Inspiration Weeks 2022

Anthurium Inspiration Weeks 2022

Ook dit jaar organiseren de kwekers van snijanthuriums, de Anthurium Inspiration Weeks. Ze zijn in volle gang en exporteurs op de veilingen Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg worden geïnformeerd over en geïnspireerd met de mogelijkheden met snijanthuriums.

In 2020 heeft het promotiecollectief Anthurium Info in samenwerking met Royal FloraHolland voor het eerst de Anthurium Inspiration Weeks georganiseerd. Na twee succesvolle jaren, zijn dit jaar opnieuw de krachten gebundeld. Door middel van presentaties op locatie bij exporteurs krijgen de inkopers, verkopers en marketeers van exportbedrijven informatie over de marktontwikkelingen en promotiemogelijkheden van de productgroep snijanthurium. Daarnaast worden cultivars gepresenteerd en beoordeeld.

Het doel van de Anthurium Inspiration Weeks is wederzijdse kennisoverdracht. De exporteur krijgt de nodige informatie om beter in te spelen op de wensen van de klant en Anthurium Info ontvangt de nodige feedback vanuit de handel. “Hier kunnen weer mooie promotionele kansen uit ontstaan, waarin kweker en exporteur elkaar versterken”, Debbie Olsthoorn, marketingmanager van Anthurium Info. “Zo zijn wij bijvoorbeeld aan het evalueren of er mogelijkheden zijn met betrekking tot koud transport. Dit is een van de bevindingen tijdens de Anthurium Inspiration Weeks”, aldus Olsthoorn. 


Leandra de Boef | 04-10-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS