maandag 6 februari 2023
Beurs agenda sierteelt FN TOP add

Fusie Hilverda de Boer en FM Group is een feit

Fusie Hilverda de Boer en FM Group is een feit

De in juni aangekondigde fusie tussen Hilverda De Boer en FM Group is op 30 september formeel afgerond. Het fusiebedrijf gaat verder onder de naam FM Group. Het wil in de wereldwijde sierteeltsector een sterk platform zijn voor continue groei. In eerste instantie zullen er geen grote veranderingen plaatsvinden in de aansturing van FM Group en/of Hilverda De Boer. Wel wordt er gekeken naar mogelijke synergiën.

Gert-Jan Schoneveld, CEO Hilverda De Boer, treedt toe tot de raad van bestuur van FM Group. Ron Bos en Ismael de Feijter zullen samen met Bas Verdel toetreden tot het Executive Team van FM Group. De groepsdirectie heeft de succesvolle afronding feestelijk ingeluid en uitgebreid met elkaar vooruitgekeken naar de vele kansen die er liggen voor het nieuwe platform.

FM Group heeft hiermee een mooie invulling gegeven aan het jaarthema 2022 ‘Explore new horizons’. Het thema van 2023 is ‘Let nature connect us’. Dit symboliseert volgens het bedrijf de verbinding die de bedrijven al hebben, maar zeker ook zullen uitbouwen in de aankomende jaren. 


Redactie Floranews | 03-10-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301DutchGreenroof


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS