donderdag 28 september 2023
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

Nieuwe CEO Online Flower Auction

Nieuwe CEO Online Flower Auction

Daniëlle Strating-Geijteman start op 1 oktober 2022 als de nieuwe CEO van Online Flower Auction (OFA). Zij volgt daarmee Freek Smoes op die het afgelopen jaar als interim CEO de fundering van Online Flower Auction heeft gelegd. Met de komst van Strating-Geijteman wil Online Flower Auction de organisatie verder professionaliseren en haar groeiambities waar gaan maken.

Strating-Geijteman heeft in haar 25 jaar bij Rabobank verschillende functies bekleed in zakelijk bankieren, management en internationaal zakendoen. Momenteel is zij de lead developer en senior consultant van Rabo Sustainable Business Advisory. De afgelopen jaren heeft haar focus gelegen op het samen met de klanten ontwikkelen van een nieuw propositie voor de bank: een strategisch managementinstrument voor bedrijven (en investeerders) om de impact van hun activiteiten op het gebied van duurzaamheid te meten, te monitoren en te rapporteren. Haar roots heeft ze liggen in de vershandel. Als dochter van een zeevisgroothandelaar heeft zij al op jonge leeftijd kennis gemaakt met de internationale handel en verwerking van verse producten en veilingen.

“Terugkeren in de vershandel voelt als thuiskomen. De basis die ik heb opgebouwd in mijn diverse vorige functies kan ik inzetten om te bouwen aan de verdere professionalisering en groei van Online Flower Auction. In de rol van CEO krijg ik de kans om mijn energie, resultaatgerichtheid, innovatief vermogen en kennis van duurzame transities om te zetten in een stevige missie en duurzame groeistrategie voor de lange termijn”, vertelt Strating-Geijteman over haar aanstelling.

“Het afgelopen jaar hebben we hard gewerkt aan het bouwen en lanceren van Online Flower Auction. Nu de basis stevig staat is een volgende fase aangebroken en tijd voor mij om het stokje over te dragen. Ik wens Daniëlle veel succes in haar nieuwe rol”, aldus Freek Smoes.
Initiatienemers Paul Holla en Arie van den Berg: “Met Daniëlle hebben wij een daadkrachtige nieuwe CEO in huis gehaald, zij wordt het gezicht van het bedrijf. Door haar kennis van de sector en ervaring in het internationaal zaken doen is zij dé aangewezen persoon voor deze functie. Daarnaast zit het ondernemerschap bij haar in het bloed en wij zijn dan ook heel enthousiast dat ze Online Flower Auction komt versterken.”


30-09-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS