donderdag 28 september 2023
Beurs agenda sierteelt FN TOP add

Bart Siemerink weg bij Keukenhof

Bart Siemerink weg bij Keukenhof

Na ruim 10 jaar Managing Director te zijn geweest bij Keukenhof, is het volgens Bart Siemerink tijd voor een nieuwe uitdaging. Per 1 oktober is hij officieel geen directeur meer. Wel is Siemerink nog enkele maanden beschikbaar om lopende dossiers over te dragen voor zover dat nodig is. Na 1 oktober wordt zijn functie voorlopig waargenomen door het team van Keukenhof.

Siemerink kijkt terug op een mooie periode. In zijn eerste jaren bij Keukenhof maakte de bloemententoonstelling een sterke groei door tot 1,5 miljoen bezoekers per jaar en een hoge bezoekerstevredenheid. Daarna volgde de succesvolle integratie van de bloemententoonstelling en het landgoed Keukenhof. 

De afgelopen twee jaar bleef de bloemententoonstelling door corona gesloten voor publiek. Ondanks dat dit een enorme uitdaging was, heeft Keukenhof ook deze jaren volgens Siemerink goed doorstaan. De afgelopen jaren is de rol die Keukenhof vervult in regionale discussies en in de ondersteuning van de sector verder uitgebreid. "Daarmee is dit voor mij een goed moment; nu is het tijd om het stokje over te dragen", aldus Siemerink. "Ik heb een fantastische periode beleefd; zoveel moois mogen meemaken. Iedereen met wie ik dit samen heb mogen doen: heel veel dank!"

Siemerink heeft besloten na 10 hectische jaren eerst even afstand te gaan nemen om daarna op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.


Redactie Floranews | 28-09-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS