dinsdag 27 februari 2024
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

Syngenta Flowers breidt samenwerking met Poolse begoniaveredelaar uit

Syngenta Flowers breidt samenwerking met Poolse begoniaveredelaar uit

Syngenta Flowers en de Poolse veredelaar Marcin Wojtczak gaan samenwerking aangekondigd voor Begonia tuberhybrida, een strategisch gewas voor Syngenta Flowers. Marcin Wojtczak is de veredelaar van Begonia Limitless, een zeer succesvolle serie in de markt met 10 procent grotere bloemen en een breed kleurenspectrum. 

Mark Schermer, Hoofd van Sygenta Flowers, is zelf al jaren groot fan van Begonia Limitless. "Marcin en ik werken al enige tijd aan de samenwerking. Ik ben erg trots om officieel preferred vendor te zijn van Begonia Limitless. Limitless is niet alleen groot in formaat, maar ook groot in kleur, met het breedste kleurenspectrum in een serie", vertelt Schermer. Hij vervolgt: "Hij is een week vroeger dan andere Begonia-series, met een snelle en gemakkelijke teelt waarvoor minder groeiregulator nodig is. We zien Limitless als Syngenta's eigen genetica en zullen deze als zodanig behandelen bij al onze verkoop- en marketinginspanningen. Ik ben enthousiast over de serie en de pijplijn van Marcin versterkt dit gevoel alleen maar."

Marcin Wojtczak vult aan: "Ik waardeer de steun die mijn genetica krijgen enorm. Deze samenwerking geeft me een groter bereik op markten wereldwijd, iets wat ik alleen moeilijk zou kunnen bereiken. Ik ben blij dat Syngenta Flowers veel respect heeft getoond voor de distributeurs waarmee ik al in zee was gegaan. Deze overeenkomst is het bewijs van een echt partnerschap."

Marcin Wojtczak en Steve Waters, Product Manager bij Syngenta Flowers


Redactie Floranews | 28-09-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS