vrijdag 2 december 2022
Beurs agenda sierteelt FN TOP add

HilverdaFlorist opent nieuwe locatie in De Kwakel

HilverdaFlorist opent nieuwe locatie in De Kwakel

Samen met collega’s, klanten, partners en leveranciers heeft HilverdaFlorist haar nieuwe productielocatie aan de Achterweg 62 in De Kwakel officieel geopend. Dit deed het met het “The Future is HERE” event. 

De toekomstbestendige productielocatie van een bijkomende 3 hectare, beschikt over de nieuwste technieken op het gebied van het Nieuwe Telen met een duidelijke focus op duurzaamheid, efficiëntie, hygiëne en energiebesparing. Op de volledig geautomatiseerde locatie worden jonge planten verwerkt. Na het planten worden ze mechanisch naar de kas getransporteerd met het Automated 2D Shuttle systeem. Een veelbelovende stap voorwaarts naar een efficiëntere productie. Met de uitbreiding van de productielocatie is HilverdaFlorist klaar voor de toekomst en beter in staat om te reageren op de veranderende marktomstandigheden en klantvraag.

De nieuwe productielocatie werd officieel geopend door wethouder Jan Hazen van Uithoorn en Arthur Koekkoek. Arthur Koekkoek: "De toekomst wordt gebouwd door onze verwachtingen en mogelijkheden om uitdagingen aan te gaan. In tijden als deze, met veel onzekerheden, is het belangrijk om nauw in contact te blijven. Naast onze individuele verantwoordelijkheden kijken we hoe we elkaar sterker kunnen maken door samen te werken. De keuze om vandaag bij elkaar te komen was dan ook snel gemaakt. We hebben er als HilverdaFlorist, met onze nieuwbouw en sterke partnerschappen, alle vertrouwen in dat we een succesvolle toekomst tegemoet gaan. ´The Future is HERE´ verwijst ook naar uw aanwezigheid. Om al onze collega's, klanten, partners en leveranciers bij elkaar te hebben, juist nu, kunnen we met trots zeggen: De Toekomst is HIER!"

Samen bouwen aan de toekomst

Diverse partners die hebben bijgedragen aan de realisatie van de nieuwbouw waren tijdens de middag aanwezig om de bezoekers te informeren over hun bedrijfsactiviteiten. Van innovatieve verlichtingsproducten van Dutch Lightning Innovations tot gewasbeschermingsoplossingen van Koppert. Ook waren aanwezig Bosman van Zaal, Robur, Maangroup, Klasmann, Stolze, Royal Brinkman en de Hilverda Foundation. 


Redactie Floranews | 27-09-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS