vrijdag 2 december 2022
Beurs agenda sierteelt FN TOP add

Plant Collect gaat rechtstreeks importeren uit Zuid-Europa

Plant Collect gaat rechtstreeks importeren uit Zuid-Europa

Plant Collect gaat vanaf het voorjaar van 2023 zelf rechtstreeks planten en bomen importeren uit Zuid-Europa. Onder het nieuwe label Plant Collect Import gaat het bedrijf onder andere olijfbomen, heesters, bomen, snoeivormen, Nerium, Trachycarpus, Lavandula, Chrysanten, Eucalyptus en Citrus importeren. Deze zijn afkomstig uit onder andere Albenga, Pistoa, Sicilië, Portugal, Griekenland, Valencia en andere delen in Spanje. Plant Collect Import wordt gepresenteerd tijdens de Plant Collect Voorjaarsbeurs 2023.

“Het afgelopen jaar hebben wij meer en meer signalen ontvangen dat het toch lastig blijkt om handel op voorhand vast te leggen. Zeker bij importhandel is dit nog een stuk moeilijker”, legt Jochem Nieuwesteeg van Plant Collect uit. “Met ons label Plant Collect Import willen wij onze klanten hierbij helpen en ontzorgen.”

Plant Collect zal haar klanten speciale aanbiedingen gaan sturen van de importhandel die op dat moment visueel en actueel is. Met het aparte label wil het de importproducten goed herkenbaar maken en duidelijk verschil laten zien met de wekelijkse deals van het gangbare assortiment.

“Het grote voordeel hiervan is dat klanten afgepaste aantallen kunnen bestellen voor de levering in de week erna. Daardoor hoeven ze geen grote voorraden meer in te kopen en zal de derving ook minder worden. Kwalitatief sterke handel, vers van de kweker tegen aantrekkelijke prijzen.” Daarnaast komt er ook de mogelijkheid om op voorhand te reserveren voor mogelijke acties.

Gedurende het seizoen zal Plant Collect met regelmaat in Spanje en Italië te vinden zijn om zo de lijnen met de kwekers kort te houden en de kwaliteit te waarborgen.

 

Bron: www.Floranews.com
Leandra de Boef | 27-09-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS