vrijdag 2 december 2022
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

No Water Flowers bestaat 10 jaar

No Water Flowers bestaat 10 jaar

No Water Flowers bestaat 10 jaar. Het begon allemaal met een idee van Richard Grootscholten van Greencre8. Inmiddels zijn de wax Amaryllis bollen niet meer weg te denken uit de winkelschappen. Grootscholten heeft samen met Vreugdenhil Bulbs & Plants uit ‘s-Gravenzande langdurig getest om tot de beste kwaliteit te komen.

“Dit was een ingewikkelde en lange zoektocht, maar het heeft ervoor gezorgd dat wij garanderen dat onze No Water Flowers® altijd groeien en bloeien zonder water bij de consument thuis.” De magische ervaring is ter ere van het jubileum vastgelegd in een video.

Als pionier van het vooruitstrevende concept is Vreugdenhil in 2015 beloond met een Glazen Tulp award. “Iets waar wij trots op zijn en altijd zullen koesteren. Want we blijven pionieren naar nieuwe vormen, uitvoeringen en toepassingen. De passie en creativiteit zit in ons DNA en heeft in de afgelopen 10 jaar veel verrassende varianten van de No Water Flowers opgeleverd.”

De No Water Flowers zijn sinds week 38 weer leverbaar bij Vreugdenhil Bulbs & Plants. Ook is het assortiment te zien tijdens de huisbeurs van de kweker, die tot en met 7 oktober op afspraak te bezoeken is in ‘s-Gravenzande.


Redactie Floranews | 23-09-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS