zaterdag 3 juni 2023
2303FlowerTrials Beurs agenda sierteelt

FloraHolland geeft eenmalige restitutie vanwege grote KOA-storing

FloraHolland geeft eenmalige restitutie vanwege grote KOA-storing

Vanwege de grote KOA-storing van vorige week, heeft Royal FloraHolland besloten een eenmalige restitutie te geven aan leden, aanvoerders en kopers. De grote technische verstoring zorgde voor veel vertraging, ongemak en extra kosten gezorgd. Het veilen ging pas een aantal uren later van start dan gebruikelijk.

"Dat is niet de dienstverlening waar Royal FloraHolland voor staat en die je als lid en klant mag verwachten. Gezien de omvang van deze landelijke storing in combinatie met de exceptioneel grote vertraging in uitlevering op die dag biedt Royal FloraHolland daarom naast de eerdere excuses ook eenmalig een tegemoetkoming aan in de kosten voor kwekers en kopers."

Royal FloraHolland restitueert de klokprovisie voor kwekers van afgelopen vrijdag. Dit wordt verrekend met de productafrekening van komende week. Kwekers hoeven hiervoor niets te doen en ontvangen de terugbetaling automatisch volgende week bij je uitbetaling. De verrekening zal aanstaande vrijdag zichtbaar zijn op de productafrekening. Ook wordt de serviceheffing voor kopers van afgelopen vrijdag eenmalig gerestitueerd. Dit wordt via de klokfactuur van aanstaande vrijdag verrekend. Ook kopers hoeven hiervoor niks te doen.

Ruud Knorr, CCO Royal FloraHolland: “Een storing van deze omvang is in de historie van de coöperatie voor zover ons bekend nog niet eerder voorgekomen. Juist in een tijd waarin het voor onze leden, kwekers en kopers als gevolg van de energiecrisis uitdagend is te blijven ondernemen, is een storing van deze omvang extra zwaar." Hij vervolgt: "Een dergelijke grote vertraging in het veilen is niet iets wat onze leden en onze klanten van ons mogen verwachten. Daarom deze eenmalige tegemoetkoming, ook als expliciete blijk van erkenning voor wat dit voor onze klanten heeft betekend aan ongemak en problemen.”


Redactie Floranews | 21-09-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS