vrijdag 2 december 2022
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

Sierteelt Marketing Event: Experience Marketing: Your Marketing Experience?

Sierteelt Marketing Event: Experience Marketing: Your Marketing Experience?

Op 29 september aanstaande vindt het zesde Sierteelt Marketing Event plaats. Het thema is dit keer ‘Experience Marketing: Your Marketing Experience?’ Experience Marketing draait om de beleving van een product. Tijdens het Event krijg je te zien hoe je een authentiek verhaal voor een merk naar buiten kunt brengen. En hoe je beleving, belevenis en ervaring – kortom, een experience – creëert. Het zesde Sierteelt Marketing Event wordt georganiseerd NIMA Community Foodchain- & Agrimarketing.

"Vroeger gaven etalages vooral informatie over een product. Dat voldoet niet meer. Om een product te verkopen, moet je verleiden en inspireren", aldus Matt van der Poel RM, voorzitter en oprichter van de Experience Marketing Community binnen het NIMA en één van de sprekers tijdens het Sierteelt Marketing Event.

Het programma ziet er als volgt uit:

14.45 – 15.30 uur
Inloop en ontvangst Sierteelt Marketing Event

15.30 – 15:45 uur
Start programma: ‘Experience Marketing: Your Marketing Experience?’ Door Cock van Bommel, voorzitter NIMA Community Foodchain- & Agrimarketing

15:45 – 16.30 uur
Monique Kemperman en Esther de Waard, manager strategie en campagne, van Bloemenbureau Holland presenteren een actuele case vanuit onze sector vanuit het thema ‘experience marketing’

16:30 – 17.10 uur
‘The experience is the marketing!’ door Drs. Matt J.H. van der Poel RM - Partner & CXO en voorzitter en oprichter van de NIMA Experience Marketing Community.

17:10 – 17.30 uur
Hoe geeft Bomencentrum Nederland inhoud aan belevenis marketing door Hans Blokzijl, eigenaar Bomencentrum Nederland. We laten je tijdens dit event kennis maken hoe in de boomkwekerij inhoud gegeven wordt aan experience marketing. Onder de bezielende leiding van Hans Blokzijl is het Bomencentrum uit gegroeid tot een inspiratieplaats voor de sector.

17:30 – 18.00 uur
Pauze / netwerkborrel

18:00 – 18.10 uur
‘Hoe word ik echt succesvol in experience marketing’ Matt van der Poel geeft een toelichting op de verschillende opleidingen, masterclasses die er zijn om je hierin wegwijs te maken. 

18.10 – 18.50 uur
Wat zou er gebeuren als je je klanten als vrienden behandelt? - Raymond Klompsma
Raymond Klompsma is momenteel werkzaam als founder aan Hotel Wonderland, maar wellicht beter bekend als de initiator van www.srprs.me. Via dit online reisbureau kregen de afgelopen periode al meer dan 130.000 reizigers pas op het vliegveld te horen welke stad in Europa ze gingen bezoeken. Raymond geeft met zijn presentatie een flinke dosis inspiratie op het vlak van ondernemerschap, marketing, customer experience en branding.

18.50 – 19.00 uur

Wrap-up/afsluiting. samenvatting, implementatie en vooruitblik naar de volgende editie door Cock van Bommel, voorzitter NIMA Community Foodchain- & Agrimarketing

19.00 – 21.00 uur
Maaltijd en netwerkborrel

21.00 uur
Einde 6e Sierteelt Marketing Event

Locatie en aanmelden
Het Sierteelt Marketing Event vindt plaats op 29 september 2022 in het Bomencentrum
aan de Zandheuvelweg 7, 3744 MN te Baarn. Inschrijven voor het event kan via deze link


Leandra de Boef | 21-09-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS