zaterdag 3 juni 2023
Beurs agenda sierteelt 2303FlowerTrials

Beekenkamp start met fase 3 van nieuwbouw

Beekenkamp start met fase 3 van nieuwbouw
Na de opening van het gloednieuwe Research & Development Center is de Beekenkamp Group in augustus begonnen met fase 3 van de nieuwbouw. Bij de huidige locatie in ’s-Gravenzande wordt een nieuwe kas gebouwd van 16.000 vierkante meter. De eerste paal is inmiddels geslagen en zoals het er nu naar uitziet kan in week 40 het glas op de kas. De planning is begin 2023 de eerste planten in de kas te zetten.
 
 
Na de realisatie van deze nieuwe kas heeft Beekenkamp op deze locatie ruim 10 hectare aan hypermoderne kassen staan. Hier wordt hoofdzakelijk uitgangsmateriaal voor vruchtgroenten opgekweekt, van de hoogste kwaliteit en volgens de strengste hygiëneprotocollen. 
 
“Om mee te kunnen groeien en bewegen met onze klanten is de nieuwbouw een mooie volgende stap. We gaan ondanks de moeilijke tijden waarin de sector zich bevindt vol vertrouwen de toekomst tegemoet”, vertelt An Beekenkamp, Directeur Beekenkamp
Plants Vegetables.
 
Met het oog op duurzaamheid is er voor de nieuwe kas gekozen voor een hybride belichtingssysteem, wat betekent dat er deels LED en deels SON-T belichting zal worden geïnstalleerd. 
Bron: www.Floranews.com
Redactie Floranews | 20-09-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS