maandag 6 februari 2023
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

Gerberatelers zetten veilingterreinen in bloei

Gerberatelers zetten veilingterreinen in bloei

Wie vanmorgen vroeg de grote veilingterreinen van Nederland opreed, werd verrast door een kleurrijke gerberapracht. Coloured by Gerbera heeft op ludieke manier haar exporteurs vol in de bloemen gezet. Hiermee trapt ze de jaarlijke Novelty Campagne verrassend af. Met de boodschap ´Een gerbera voor jou, omdat je bijzonder bent... en omdat we vieren dat alle nieuwe soorten vanaf heden weer verkrijgbaar zijn´, brengt Coloured by Gerbera het vernieuwde assortiment onder de aandacht bij de handelspartners.

Diverse telers zijn gisterenavond laat afgereisd naar exporteurs in het Westland, Rijnsburg, Aalsmeer en de Kwakel om de veilingterreinen om te toveren tot een waar gerbera festijn. Samen met de gerbera’s werden ook leaflets geplakt met hierop een verwijzing naar het nieuwe assortiment middels een QR-code.

Naast het verrassen van de handelspartners is er ook een onlinecampagne gestart richting de Nederlandse en Duitse bloemist. Centraal staat de veelzijdigheid van de gerbera; kleurrijk, verrassend en passend in elk boeket. Bloemisten kunnen deze nieuwe soorten aanvragen bij hun groothandel of cash & carry.

  

Bron: www.Floranews.com
Redactie Floranews | 20-09-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301GroenDirekt


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS