zondag 2 oktober 2022
FN TOP logo FN TOP add

Decowraps Europe neemt MATE International over

Decowraps Europe neemt MATE International over

Decowraps Europe heeft de overname van MATE International aangekondigd. Hiermee versterkt het haar inspanningen in decoratieve toegevoegde waarde. Sinds de start in 2007 is Decowraps Europe bekend van innovatie in eindverpakkingen voor de sierteelt. Waar het hoofdkantoor in de VS ook al jaren een stempel weet te drukken op toegevoegde waarde als vazen en potten, heeft de Europese tak vorig jaar pas zijn eerste stappen gezet in dit segment.

Met de overname van MATE wil het bedrijf een nog hoger niveau behalen in zowel service als productontwikkeling. “Met ruim 20 jaar ervaring in ontwikkeling en verkoop van klantspecifieke toegevoegde waarde voor zowel bloemen als planten, met duurzaamheid en sociaal verantwoord ondernemen als kernwaarden, is MATE de perfecte partner voor de toekomst”, aldus Kees van de Lagemaat, CEO van Decowraps Europe.

MATE zal integreren in het Decowraps kantoor en magazijn in Aalsmeer. Met de overname breidt Decowraps Europe zijn mogelijkheden uit en kan het de sierteeltsector een breder assortiement bieden om waarde toe te voegen aan bloemen en planten. De gecombineerde showroom wordt begin november, tijdens de Floraholland Trade Fair, officieel geopend voor klanten.

 

 


 

Bron: www.Floranews.com
Leandra de Boef | 20-09-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS