zondag 26 mei 2024
2403FlowerTrials Beurs agenda sierteelt

Meer dan 55.000 bezoekers voor AgroTechniek Holland en GroenTechniek Holland

Meer dan 55.000 bezoekers voor AgroTechniek Holland en GroenTechniek Holland

Meer dan 55.000 boeren, loonwerkers, groenvoorzieners en andere geïnteresseerden bezochten vorige week de twee vakbeurzen AgroTechniek Holland en GroenTechniek Holland in Biddinghuizen. Het beursterrein van 12 hectare was uitverkocht en de sfeer onder de deelnemers en bezoekers was, volgens organisator Fedecom Fairs, goed.

“Na drie jaar geen beurs vanwege corona was er veel enthousiasme bij de agro- en groensector. Ons beursterrein van 22 voetbalvelden was eerder dan ooit uitverkocht en de sfeer onder de deelnemers en bezoekers was goed. Terwijl zon en buien elkaar afwisselden, was de stemming onder de bezoekers vier dagen lang positief. Langs 4 km gangpaden zagen de bezoekers meer dan 5.000 trekkers, machines en gereedschappen van meer dan 500 merken. Er waren niet alleen bekende, trouwe bezoekers, maar ook veel jongeren en studenten, ofwel de boeren en groenprofessionals van de toekomst. Kortom in alle opzichten was deze combinatie van twee vakbeurzen heel geslaagd en veelbelovend voor de toekomst.”

De vakbeurzen AgroTechniek Holland en GroenTechniek Holland vonden van 14 tot en met 17 september plaats in Biddinghuizen. 


 


19-09-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS