zaterdag 3 juni 2023
Beurs agenda sierteelt 2303FlowerTrials

Belgische kassenbouwer schakelt versnelling hoger

Belgische kassenbouwer schakelt versnelling hoger

Deforche Construction Group, het moederbedrijf van onder andere Thermoflor, viert dit jaar haar 90-jarige jubileum. De Belgische kassenbouwer profileert zich dit jubileumjaar meer dan ooit als gewaardeerd kenniscentrum, trendsetter en internationale speler.

Met een gerichte bedrijfsstrategie, vertaald in 3 group companies, wil het bedrijf zijn klanten nog beter kunnen bedienen. Het uitrollen van de strategie gaat gepaard met een frisse rebranding.

foto: Deforche Construction Group

“We vergeten daarbij natuurlijk niet van waar we komen. Kassenbouw-technologie blijft de basis van ons werk”, vertelt CEO Jeroen De Cock. “Met onze 3 group companies ´Hedafor´ (voorheenDeforche Construct), ´Forzon´ en ´Thermoflor willen we heel sterk inspelen op de behoeftes van onze verschillende doelgroepen. Zo staat bij Hedafor de plant centraal, bij Forzon de mens en bij Thermoflor de ondernemer. Door op de bestemming te focussen eerder dan op de constructie willen wij het verschil maken.”

 

 

Bron: www.Floranews.com
Redactie Floranews | 19-09-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS