dinsdag 23 juli 2024
Beurs agenda sierteelt FN TOP logo

Organisatie en deelnemers tevreden over eerste editie Plantarium|GROEN-Direkt

Organisatie en deelnemers tevreden over eerste editie Plantarium|GROEN-Direkt

De eerste editie van Plantarium|GROEN-Direkt op 24 en 25 augustus 2022, is volgens de organisatie succesvol verlopen. Het grootste tuinplantenevenement van Europa trok bezoekers uit heel Europa en van ver daar buiten.

Standhouders reageren enthousiast op de nieuwe opzet van de beurs, de groene uitstraling en de prettige sfeer om relaties te leggen en zaken te doen: “Het was een optimaal klimaat voor het bouwen aan warme relaties”, aldus Jerrie van Leeuwen van Addenda. Victor Hooftman is super enthousiast en verrast over de kwaliteit van de bezoekers en vooral vanuit het buitenland, ook Silas Crezée van Leybaert België is op alle fronten aangenaam verrast. Tevredenheid alom die zich volgens de organisatie ook al vertaalt in het aantal inschrijvingen voor deelname aan de voorjaarseditie van de beurs op 7 en 8 februari 2023.

Veel goed bezoek
Ook Beursdirecteur Linda Hoogendoorn – Veelenturf is tevreden over de eerste editie: “Ondanks het zeer warme weer heeft de beurs veel goed bezoek getrokken met als resultaat tevreden exposanten. Natuurlijk zijn er leerpunten, maar voor ons was het een zeer geslaagde editie. Als nieuwe beursdirecteur ben ik positief verrast door alle goede reacties, dit smaakt zeker naar meer” aldus Linda.

De beurs werd bezocht door inkopers van alle (grote) Europese tuincentrum- en bouwmarktketens, exporteurs, kwekers, toeleveranciers en media uit binnen- en buitenland.

 


Redactie Floranews | 26-08-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS