vrijdag 2 december 2022
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

Fleuroselect presenteert vernieuwde visuele identiteit

Fleuroselect presenteert vernieuwde visuele identiteit

Fleuroselect heeft een vernieuwde visuele identiteit. Met een nieuw logo brengt de organisatie de huidige en toekomstige doelstellingen in beeld en viert het 52 jaar succes. Naast het nieuwe logo is ook de nieuwe slogan van het merk belangrijk; The heartbeat of the flowering world, een creatieve vondst van een van de bestuursleden.

 

 

Ann Jennen, secretaris-generaal bij Fleuroselect, is blij met het resultaat: “Onze nieuwe visuele identiteit symboliseert het idee dat veredeling een van de drijvende krachten van onze branche is. Het logo maakt gebruik van ons vertrouwde kleurenpalet en brengt twee elementen samen die de kern van onze organisatie vormen: planten en onze internationale reikwijdte. De slogan benadrukt dat de leden van Fleuroselect een essentiële rol spelen in de pot- en perkplantenindustrie.”

Het nieuwe logo en de slogan zijn democratisch gekozen door het bestuur en benadrukken de waarden van Fleuroselect. Ze zijn bedacht en gecreeerd door Media Concept. Tijdens de ontwikkeling respecteerde het bureau enerzijds de betekenis van het bestaande logo en bracht het anderzijds een moderne twist in, die afgestemd is op de huidige organisatiedoelen. Media Concept is “Als Extraordinary Member van Fleuroselect zijn we trots dat we de kans kregen om het nieuwe Fleuroselect-logo te ontwerpen”, vertelt Robert Wacker, Managing Director bij Media Concept. “Het resultaat is nauw verbonden met de wortels van deze unieke organisatie en geeft duidelijk de toewijding van Fleuroselect weer om een internationale partner te zijn voor de hele veredelingswereld, nu en in de toekomst.”

 


Leandra de Boef | 25-08-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS