donderdag 28 september 2023
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

Novae Fabula in beeld 📸

Novae Fabula in beeld 📸

Bunnik Group organiseert deze week samen met een groep kwekers Novae Fabula. In het ´nieuwe verhaal’ wordt het traditionele beursconcept gecombineerd met een nieuwe manier van inspiratie opdoen. Een combinatie die zeker bezoekers weet te trekken, zo blijkt deze dagen. De organisatie van de nieuwe beurs wil niet alleen de gebruikelijke bezoekers van sierteeltbeurzen trekken, maar juist ook de inkopers van importeurs, exporteurs, tuincentra, retail en trendwatchers. Bekijk onder dit artikel onze fotoreportage 📸📸📸.

In de evenementenhal van Bunnik zijn kamer- en tuinplanten en toegevoegde waarde te zien die op geheel eigen wijze gepresenteerd worden. Daarnaast worden bezoekers van de beurs in The Green Event Centre geinspireerd door een brede selectie trends, thema’s en concepten gepresenteerd. Beursbezoekers kunnen tijdens Novae Fabula op eigen tempo met hun collega’s rondlopen, sparren en op nieuwe ideeën komen.

Novae Fabula is tot en met 26 augustus te bezoeken bij Bunnik Group aan de Hyacintenweg 37 in Bleiswijk. De deelnemende bedrijven zijn Vreugdenhil Bulbs & Plants, Stofbergen Plant Company, Breugem Plants, Shadow Plant, De Hoog Orchids, Oriental Group, Kwekerij Tass, Koeleman, Bright Plants, Highland Potplants, Hazeu Orchids, De Wilgenlei, Carl Sales Support, House & Garden en Bunnik Plants. 


Leandra de Boef | 25-08-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS