zondag 2 oktober 2022
FN TOP logo FN TOP add

Kwekerij Verhelle lanceert OUTstanding terrasplanten

Kwekerij Verhelle lanceert OUTstanding terrasplanten

Bij de Belgische kwekerij Verhelle zitten ze niet stil. De broers Verhelle lanceerden op de Florall in Waregem het nieuwe merk OUTstanding , een opmerkelijk assortiment tuin- en terrasplanten.

“Met OUTstanding richten we ons 100 procent op de consument”, vertelt bedrijfsleider Steven Verhelle. “Voor het assortiment Ajuga’s, Begonia’s en Muehlenbeckia’s gingen we niet over één nacht ijs. Jarenlange selectie werpt vandaag zijn vruchten af. Alleen de planten die aan onze kwaliteitseisen voldoen, halen de eindmeet."

Het resultaat? Oersterke tuinplanten die volgens Verhelle ultralang meegaan zonder veel onderhoud. "We selecteren ook op verrassende eigenschappen die je niet snel ergens anders vindt. Zo zijn onze Ajuga’s verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ook onze Begonia is uniek. Bovendien is dit een work in progress. Volgend jaar brengen we een nieuw verrassend assortiment op de markt.”

Om consumenten nog langer van hun tuin- en terrasplanten te laten genieten, voorziet Verhelle een QR-code op elk etiket. Deze leidt de consument meteen naar de productpagina met de nodige verzorgingstips. "De buitenplanten bloeien trouwens van nature", vult Verhelle nog aan. "Dat wil zeggen zonder toevoeging van temperatuur of chemische middelen."


Leandra de Boef | 25-08-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS