vrijdag 12 april 2024
Beurs agenda sierteelt 2403FlowerTrials

WPS in de race voor OOM Award voor meest actief leerbedrijf

WPS in de race voor OOM Award voor meest actief leerbedrijf

WPS in De Lier is genomineerd voor de OOM Award Zuid-Holland 2022. Dit is een onderscheiding voor het meest actieve (metaal)leerbedrijf in de regio. Naast WPS, dat systemen ontwikkelt en bouwt voor de tuinbouw, zijn ook Vierhout Metaal uit Den Haag en MEN Techniek uit Rotterdam genomineerd.

"Opleiden is enorm belangrijk. Daarom helpen we onze medewerkers waar het kan om bij te blijven en zichzelf te ontwikkelen", vertelt Jitske Bergsma, HR-adviseur van WPS. "Dit doen we bijvoorbeeld via stageplaatsen, onze eigen online academy en een nieuw talentenprogramma. We zijn eigenlijk continu in gesprek met alle medewerkers: wat zijn je doelen? Wat wil je ontwikkelen? Zo komen zowel het bedrijf als de medewerkers steeds een stapje verder.”

Foto: Olivier Huisman via OOM

De OOM Award is een initiatief van OOM, het scholingsadviesbureau van de sociale partners in de metaalbewerking. De nominaties worden bepaald op basis van het aantal bijscholingsactiviteiten door de werknemers van het bedrijf, het aantal bbl-leerlingen dat wordt begeleid en het aantal stageplaatsen dat wordt aangeboden.

Een vakjury zal de genomineerde bedrijven bezoeken en uiteindelijk haar eindoordeel vellen. De uiteindelijke winnaar wordt op 23 september bekendgemaakt tijdens de jaarvergadering van de Koninklijke Metaalunie in het betreffende district.


Redactie Floranews | 25-08-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS