vrijdag 1 december 2023
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

Digna van Zanten officieel eigenaar van WPS

Digna van Zanten officieel eigenaar van WPS

Digna van Zanten is nu ook officieel eigenaar van WPS. Op 1 juli van dit jaar droeg vader Eef van Zanten het stokje op zijn 70e verjaardag over aan zijn dochter. Afgelopen donderdag, 18 augustus, is de handtekening voor de overname ook daadwerkelijk gezet.

Het officièle moment werd door Digna gedeeld via LinkedIn. "Het mooiste bedrijf wat ik ken, met innovatieve producten en super mooie en goede collega's is vanaf afgelopen donderdag officieel van mij", aldus Digna.

Ze beschrijft dat de overname van het bedrijf van haar vader een bijzonder proces was met veel vallen en een keer meer opstaan. "Wie had dat 10 jaar geleden gedacht? Ik in ieder geval niet. Wat was het een rollercoaster en een emotioneel lastig proces voor iedereen het proces van bedrijfsovername. Extra trots ben ik dat dit afgerond is. Een mooi mijlpaal in mijn loopbaan. En nu van WPS een nog mooier familiebedrijf maken."

Een speciaal woord  van dank richt ze tot haar vader en moeder, die ze dankbaar is voor de steun en het vertrouwen. 

 


Leandra de Boef | 23-08-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS