zaterdag 22 juni 2024
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

Klokstoring door netwerkprobleem

Klokstoring door netwerkprobleem

Donderdag 18 augustus lag het veilproces op de FloraHolland locaties Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg ruim twee uur stil. De oorzaak was volgens FloraHolland een netwerkprobleem in het Marktplaats Netwerk (MPN). Het veilen kon daardoor niet om 6.00 uur starten, maar pas om 8.20 uur.

De storing had consequenties voor alle exportlocaties van de veiling en meer specifiek voor locatie Rijnsburg. Dit heeft leidde tot een latere eindtijd. De veiling zegt met extra inzet geprobeerd te hebben de logistieke vertraging zo veel mogelijk te beperken en biedt haar excuses aan voor de vertragingen.

"We realiseren ons dat de gevolgen van deze uitzonderlijke storing voor u zeer vervelend zijn. We bieden u hiervoor onze welgemeende excuses aan en doen er alles aan om dit in de toekomst te voorkomen."

De komende veildagen voert de veiling extra controles uit en staat er ‘s ochtends vroeg aanvullende IT-capaciteit klaar om eventuele problemen op te kunnen vangen. Daarnaast doet het uitgebreid onderzoek naar de exacte oorzaak van de storing en worden er vervolgacties uitgevoerd om herhaling te voorkomen.


Redactie Floranews | 19-08-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS