donderdag 28 september 2023
Beurs agenda sierteelt FN TOP add

Novae Fabula; traditioneel beursconcept met nieuwe manier van inspiratie opdoen

Novae Fabula; traditioneel beursconcept met nieuwe manier van inspiratie opdoen

Bunnik Group organiseert van 23 tot en met 26 augustus samen met een groep kwekers Novae Fabula, een nieuwe beurs in de sierteeltwereld. Novae Fabula, betekent ‘het nieuwe verhaal’. Bunnik Group combineert in dit nieuwe verhaal het traditionele beursconcept met een nieuwe manier van inspiratie opdoen.

Kamer- en tuinplanten en toegevoegde waarde worden tijdens Novae Fabula op geheel eigen wijze gepresenteerd in de evenementenhal. Daarnaast kunnen inkopers, verkopers en marketeers terecht in The Green Event Centre, waar een brede selectie van trends, thema’s en concepten gepresenteerd worden. The Green Event Centre presentatie is bedoeld om te inspireren in de breedste zin van het woord.

Meedenken, kennis en informatie delen

“Tegenwoordig gaat alles in een razendsnel tempo, van digitalisering, automatisering, data etc. Hierdoor is een verdere blik vooruit van groot belang”, vertelt Ciamo Jähnichen van Bunnik Plants. “Het meedenken, kennis en informatie delen staat voorop tijdens Novae Fabula. We willen laten zien wat de waarde kan zijn van vooruitkijken, vertrouwen op het verleden en meedenken met klanten. ” De organisatie wil klanten met hun collega’s samen laten komen en op zoek laten gaan naar nieuwe ideeën. De beursbezoekers kunnen tijdens Novae Fabula op eigen tempo met hun collega’s rondlopen, sparren en op nieuwe ideeën komen.

Rentree

Novae Fabula vindt plaats aan het begin van de rentree, in dezelfde periode als Plantarium|GROEN-Direkt. “Het is een mooie week aan het begin van de rentree, waarbij veel bezoekers net terug zijn van vakantie. Het is een ander soort beurs dan Plantarium, maar bezoekers van Plantarium die interesse hebben zijn uiteraard ook van harte welkom bij Novae Fabula", vertelt Jähnichen.

Kwekers

Novae Fabula is te bezoeken van 23 tot en met 26 augustus bij Bunnik Group aan de Hyacintenweg 37 in Bleiswijk. De deelnemende bedrijven zijn Vreugdenhil Bulbs & Plants, Stofbergen Plant Company, Breugem Plants, Shadow Plant, De Hoog Orchids, Oriental Group, Kwekerij Tass, Koeleman, Bright Plants, Highland Potplants, Hazeu Orchids, De Wilgenlei, Carl Sales Support, House & Garden en Bunnik Plants.

Bron: www.Floranews.com
Leandra de Boef | 18-08-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS