zondag 21 juli 2024
Beurs agenda sierteelt FN TOP add

Plantarium|GROEN-Direkt in de startblokken

Plantarium|GROEN-Direkt in de startblokken

Plantarium|GROEN-Direkt staat in de startblokken. De plattegrond is gereed, de mobiele beurshallen zijn opgebouwd, de vloerbedekking is gelegd en de stands worden opgebouwd. Met nog precies één week te gaan liggen de voorbereidingen op schema. 

“De bezoeker staat volgende week een mooie en groene vakbeurs te wachten. In een ontspannen en groene ambiance wordt het aantrekkelijk zaken doen en relaties leggen. Het is heel bijzonder hoe op een nieuwe vakbeurs meteen zo veel aanbod bij elkaar komt. Het is echt een unieke gelegenheid voor de professionele inkoper van buitengroen”, vertelt beursdirecteur Linda Hoogendoorn.

De beurs is tot de laatste vierkante meter bezet. Van de totale beursoppervlakte van 22.500 vierkante meter is ruim 4.000 vierkante meter bezet met 200 standhouders. Op het centrale plein komt een mooie presentatie van de inzendingen voor de nieuwighedenkeuring. De overige ruimte wordt ingenomen door de GROEN-Direkt Najaarsbeurs, een monsterbeurs bestaand uit 5.000 monsterpartijen, een conceptplein en de voorverkoop van kerstbomen.

Tijdens Plantarium|GROEN-Direkt draait het om tuinplanten, vandaar dat de nieuw opgezette nieuwighedenkeuring een prominente plaats op de beurs krijgt. In de nieuwe opzet zijn er drie categorieën waarin planten worden gekeurd: Beste marktintroductie, Beste KVBC Nieuwigheid en Bezoekersfavoriet. 

De beurs vindt plaats op 24 en 25 augustus 2022 in en rond de GROEN-Direkt hal op het International Trade Centre in Hazerswoude/Boskoop. 

 


Redactie Floranews | 17-08-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2407Groen-DirektNajaarsbeurs


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS