maandag 20 mei 2024
Beurs agenda sierteelt 2403FlowerTrials

Online seizoensmagazine 365 dagen bloemen krijgt hoge waardering van bloemist

Online seizoensmagazine 365 dagen bloemen krijgt hoge waardering van bloemist

Het online seizoensmagazine 365 dagen bloemen wordt door bloemisten gewaardeerd met een 8,5. Dit blijkt uit het bloemistenonderzoek van Royal FloraHolland in Nederland, Engeland, Duitsland en Frankrijk. Het online seizoensmagazine biedt bloemisten seizoensinspiratie en -verkoopkansen met bijzondere bloemen. Deze week wordt de herfsteditie geïntroduceerd, met daarin bekende en nieuwe geefmomenten. Inmiddels telt het online seizoensmagazines 6.500 abonnees.

Volgens Josephine Klapwijk, marktonderzoek Royal FloraHolland, is het waarderingscijfer 8,5 van het online seizoensmagazine ongekend hoog. “Over de landen zijn er verschillen, maar in het algemeen laten respondenten weten dat de fotografie, seizoensinformatie en -inspiratie hen het meeste aanspreekt.”

Volgens de redactie van het online magazine kenmerkt de nieuwe herfsteditie zich door een mooie balans tussen inspiratie, informatie en activatie. “Prikkelende fotografie, gecombineerd met korte informatieve teksten over de bijzondere producten van het seizoen.”

foto: 365dagenbloemen.nl

Bloemisten kunnen zich eenvoudig abonneren op het gratis seizoensmagazine. Bovendien profiteert de lezer van een gratis promotiepakket met fotografie, posters en bloemenweetjes in vier talen, die gemakkelijk deelbaar en inzetbaar zijn voor de eigen winkelvloer, social media en webwinkel. 365 dagen bloemen wordt mogelijk gemaakt door snijbloemenkwekers aangesloten bij Royal FloraHolland en uitgevoerd door Concept Factory.

 


Redactie Floranews | 16-08-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS