maandag 6 februari 2023
Beurs agenda sierteelt FN TOP add

De 5 vragen aan... Levi Evers

De 5 vragen aan... Levi Evers

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je?

Ik ben Levi Evers, 27 jaar, en run samen met mijn twee broers, Thomas en Peter, het familiebedrijf Bredefleur. Wij kweken jaarrond een hoge kwaliteit lelies voor de vakhandel. Binnen Bredefleur ben ik verantwoordelijk voor de verkoop & marketing.


Levi met zijn twee broers Thomas en Peter Evers (v.l.n.r.)

Wat maakt deze functie zo bijzonder?

Het leuke aan deze functie is dat het zo dynamisch is. Er speelt altijd wel wat: feestdagen, warme of koude dagen, veel vraag of weinig vraag, veel of weinig lelies voor het aanbod etc. Ik probeer altijd te zoeken naar de beste oplossingen of te kijken naar de mooiste mogelijkheden. Daar krijg ik energie van! Verbinding hebben of zoeken met klanten vind ik ook erg leuk. Het aangaan van lange(re) termijn relaties is echt een kernwaarde bij ons. 

Sinds kort hebben we als bedrijf een nieuwe uitstraling, waar we erg blij mee zijn. Hiermee kunnen we de bloemist beter inspireren met onze lelies. Elke maand krijgt een bloemist hier de mogelijkheid om het podium te pakken op ons BFF (Bredefleur Friend) platform. Wij zijn natuurlijk trots op onze lelies en zien dat veel creatieve bloemisten deze passie met ons delen. Onze missie is het verbinden van verschillende ketens in onze branche, omdat we ervan overtuigd zijn dat je samen zoveel meer kan bereiken. Door onze leliefans (BFF’s) met elkaar te verbinden kunnen zij inspiratie delen en elkaar creatief uitdagen. Onze Best Friends, zeg maar!

BFF met lelies

Welk nieuws heeft je de laatste tijd beziggehouden?

De energiecrisis natuurlijk! Dit geeft best wat spanning op de hele tuinbouwsector. We zullen hard moeten verduurzamen om toekomstbestendig te kunnen zijn. Invloed op de gasprijzen hebben wij niet, maar invloed op het verbruik wél. Wij proberen hier ook zo goed mogelijk op in te spelen. Wij hebben nu circa 4.000 zonnepanelen liggen en daar komen er nog eens 1.000 bij. Verder zijn we druk bezig met de aansluiting op aardwarmte in Luttelgeest. Ook hebben we de eerste ledlampen hangen. Duurzaamheid is voor ons bedrijf absoluut geen loze kreet!

Broer Peter bij de zonnepanelen

Wat zou je graag nog willen oppakken of veranderen?

Met onze producten staan wij vooraan in de keten. Ik zou graag nog meer in contact willen komen met de laatste schakel in de keten. We gaan voor intensievere samenwerkingen, met alle schakels in de keten. Maar nu is het eerst om meer de bloemisten op te zoeken! 

Levi met de prachtige Lelie Nymph

Wat ga je dit weekend doen?

Heerlijk uitrusten! En wakeboarden achter mijn boot, dat is mijn grootste hobby. Zo kan ik weer lekker bijtanken voor de volgende werkweek. Ik heb er zin in! 

Bron: www.Floranews.com
12-08-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301GroenDirekt

Naam (optioneel):

Commentaar:


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS