zondag 2 oktober 2022
FN TOP add FN TOP logo

Nieuwe Commercieel Directeur HBX Natural Living van Floral Trade Group

Nieuwe Commercieel Directeur HBX Natural Living van Floral Trade Group

Ellen Stall is de nieuwe Commercieel Directeur van HBX Natural Living in Noordwijk. Binnen Floral Trade Group is HBX dé groothandel specialist in natuurlijke lifestyle- en interieurartikelen. Voor Stall voelt teruggaan naar de home decoration wereld als thuiskomen. Ze heeft in een kleine 20 jaar, samen met een compagnon, het home decoration merk Lifestyle Home Collection opgebouwd.

Na de verkoop hiervan heeft Stall diverse interim opdrachten bij verschillende bedrijven aangenomen om zich na 20 jaar ondernemerschap breder te ontwikkelen. Na zo’n vijf jaar interim klussen is zij in vaste dienst getreden bij Riverdale als Buying Director, om later aan de slag te gaan bij Fetim Group als Business Unit Manager.”

Met haar focus op ontwikkelen zal zij HBX Natural Living verder professionaliseren. “Ik breng een combinatie mee van creativiteit, bouwen en passie voor de woonbranche. Daarnaast ben ik een mensenmens, een teamplayer. Ik werk graag samen met het team en geef iedereen verantwoordelijkheid in hun taken. Wie lol heeft in wat hij doet, heeft een soort intrinsieke motor waardoor het vanzelf gaat. Dat is wat je nodig hebt voor een goed lopende business.”


Redactie Floranews | 09-08-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS