maandag 4 december 2023
Beurs agenda sierteelt FN TOP add

Bas Brinkman nieuwe manager van Berg Hortimotive

Bas Brinkman nieuwe manager van Berg Hortimotive

Bas Brinkman is per 1 augustus niet alleen manager van Royal Brinkman Techniek, maar ook van Berg Hortimotive. Hij neemt daarmee het stokje over van Marco van der Velden die het bedrijf gaat verlaten. Een nieuwe invulling van de techniekorganisatie is het gevolg van de verdere integratie en krachtenbundeling van Royal Brinkman Techniek en Berg Hortimotive, beiden onderdeel van de Royal Brinkman Groep. Berg Hortimotive blijft op dezelfde locatie in De Lier gevestigd en zet haar activiteiten onder eigen merknaam voort.

De nieuwe strategische koers van Royal Brinkman Groep is erop gericht dat er nog meer op de kracht van de Groep wordt ingezet. Dat betekent enerzijds een sterke focus op de handelsactiviteiten en anderzijds op de techniekactiviteiten. Dit houdt onder andere de verdere integratie van Berg Hortimotive met Royal Brinkman Techniek in. Deze verdere integratie betekent de ontwikkeling van een nieuwe invulling van de techniekorganisatie.  Marco van der Velden, managing director van Berg Hortimotive heeft er voor gekozen om plaats te maken voor Bas Brinkman. "Hij heeft bij Royal Brinkman Techniek een dergelijke opzet succesvol neergezet. Hij is de juiste professional om het team en onze operatie te gaan leiden in de volgende fase van groei en ontwikkeling.” Van der Velden blijft tot 1 september 2022 voor een soepele overdracht.

“Berg Hortimotive is een mooi bedrijf met een krachtig productportfolio op het gebied van interne logistieke oplossingen en een team van enthousiaste vakmensen. Nu we als Royal Brinkman Groep een volgende fase van groei en ontwikkeling ingaan, ben ik de directie dankbaar voor het vertrouwen dat ik krijg om de techniekorganisatie binnen de Groep verder invulling te gaan geven", aldus Bas Brinkman, manager Royal Brinkman Techniek. Hij vervolgt: "Royal Brinkman en Berg Hortimotive zijn mooie kwaliteitsmerken en met een toegewijd en deskundig team gaan we met goede moed de mondiale marktuitdagingen aan. Ik heb daar veel zin in. Ik wil Marco van der Velden bedanken voor zijn bijdrage aan het bedrijf, voor onze samenwerking en voor zijn hulp mij voor te bereiden op mijn nieuwe rol.”


Redactie Floranews | 03-08-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS