maandag 6 februari 2023
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

Groenexpo Bloem&Tuin buitenevenement voor iedereen

Groenexpo Bloem&Tuin buitenevenement voor iedereen

Van 22 tot en met 31 juli 2022 wordt in de bossen van Landgoed Gulbergen in Nuenen de Groenexpo Bloem&Tuin georganiseerd. Bezoekers vinden er alle ingrediënten om tuin en balkon nog sfeervoller te maken. Tijdens dit buiten evenement wordt al het moois op het gebied van buitenleven samengebracht op een prachtige locatie, midden in de bossen van Nuenen.

Dit jaar kunnen bezoekers ook hun stem uitbrengen op bloemen en planten die de afgelopen tijd op de markt zijn verschenen. Er zijn veel noviteiten te zien van diverse topkwekers op een speciale stand waar op een ludieke wijze een stem uitgebracht kan worden op dé Plant innovatie Groenexpo Bloem en tuin 2022.

Groenexpo Bloem & Tuin is een evenement voor iedereen die van het buitenleven houdt en zich wil laten verrassen door de schoonheid van de natuur. Of je nou je tuin wil veranderen of gewoon  inspiratie wil opdoen, zelf groene vingers hebt, of vooral wil genieten van je tuin – de gezellige ambiance en het uitgebreide programma maken van Groenexpo Bloem & Tuin het mooi dagje uit.

Bekijk hieronder onze fotoreportage. Fotograaf: Hans Korbee

 


Leandra de Boef | 29-07-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301PlantariumGroenDirekt


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS