maandag 4 december 2023
Beurs agenda sierteelt FN TOP add

Sector in actie voor Floriade: #LoveFloriade

Sector in actie voor Floriade: #LoveFloriade

Bloemenbureau Holland, Royal FloraHolland en GroentenFruit Huis organiseren met elkaar een ludieke roadtour door Nederland voor de Floriade. Ze willen hiermee het park een steuntje in de rug bieden en Floriade promoten bij het publiek. Hiertoe roepen ze alle kwekers van bloemen, planten, groente, fruit en boomkwekerijproducten op om mee te helpen.

De ludieke roadtour is van donderdag 11 augustus tot en met zondag 14 augustus en heeft als boodschap: #LoveFloriade. "Daarmee steken we de Floriade een hart onder de riem. En doen we er alles aan om te zorgen dat het publiek de Floriade weer in het hart sluit!"

De gelegenheidscoalitie wil de hele branche de kans geven om aan te haken. "De Floriade is immers van ons allemaal."

Kwekers die de Floriade een warm hart toedragen kunnen bijdragen door een product ter beschikking te bestellen, dat tijdens de roadtour uitgedeeld wordt aan het publiek. Of door mee te helpen tijdens de actie. De organisatie staat ook open voor goede ideeen. 

Wie een goed idee heeft of mee wil doen kan zich melden bij Caroline Janknegt van Royal FloraHolland via carolinejanknegt@royalfloraholland.com of +31 (0)629 495 493 of bij Jan de Boer, Barendsen via jdb01@barendsen.nl of +31 (0)610 935 304


29-07-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS