dinsdag 29 november 2022
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

Vijfde seizoen Vlog uit de Kas van start

Vijfde seizoen Vlog uit de Kas van start

Deze week is de start van het vijfde seizoen van Vlog uit de Kas van Glastuinbouw Nederland. In de eerste vlog vertellen Nomi en Babs over hun bijbaan bij leliebedrijf Klaver Flowers. Ze vertellen over het bedrijfsproces van bol tot bloem bij het familiebedrijf in Heerhugowaard, waar zo’n 23 miljoen lelies per jaar worden geteeld.

De twee meiden brengen de werkwijze van het leliebedrijf uitgebreid in beeld, laten zien welke werkzaamheden zij zelf uitvoeren en leggen uit wat er vanuit het oogpunt van circulariteit met de plantenresten gebeurt. 

De komende weken laten scholieren zien hoe leuk het is om in de glastuinbouw te werken tijdens de zomervakantie of in het weekend. Ze vertellen meer over hun werkzaamheden en waarom ze voor deze baan hebben gekozen.

Met de vlogserie wil Glastuinbouw Nederland jongeren laten zien hoe leuk en afwisselend het werk in en om de kas is. De vloggers motiveren en inspireren op deze manier leeftijdsgenoten voor het werken in de glastuinbouw. 


Redactie Floranews | 29-07-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS