maandag 4 december 2023
Beurs agenda sierteelt FN TOP add

29e Green is Life en Flower Expo Polen

29e Green is Life en Flower Expo Polen

Van 1 tot en met 3 september 2022 wordt in Warschau de 29e editie van de groenste tuinbouwbeurs van Midden- en Oost-Europa georganiseerd: Green is Life & Flower Expo Poland. Green is Life begon haar missie bijna 30 jaar geleden met het onder de aandacht brengen van boomkwekerijproducten als bomen, heesters, vaste planten, klimplanten. De organisatoren hebben de formule in de loop der jaren aangepast aan de dynamisch veranderende situatie van de sector door de kring van deelnemers en doelgroepen steeds verder uit te breiden. 

De 29e internationale vakbeurs Green is Life & Flower Expo Poland wordt gehouden op de traditionele locatie EXPO XXI Warszawa. Het thema is deze editie "Naturally! Op de beurs zullen meer dan 150 exposanten uit 9 landen aanwezig zijn. Naast Polen zijn dit België, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Italië, Litouwen, Nederland en de VS. Zij zullen een gevarieerd aanbod van producten en diensten presenteren: boomkwekerijmateriaal, zaden, bloembollen, balkon- en perkplanten, kerstbomen, snijbloemen, potplanten, bloemist accessoires, maar ook substraten, meststoffen, gewasbeschermingsmiddelen, gereedschappen, machines, potten, verpakkingen en etiketten

Nieuwigheden

Nieuwe plantencultivars en nieuwe producten trekken ook op deze beurs altijd de bijzondere belangstelling van de bezoekers, maar ook van journalisten, bloggers en infuencers. Daarom is de Plant Novelties Competition een integraal onderdeel geworden van de beurs 'Green is Life'. Volgens de organisatie onderscheidt het deze beurs van andere branche-evenementen.
In 2022 zijn meer dan 30 nieuwe cultivars voor de beoordeling ingediend. Wie van hen goud, zilver of brons verdienen wordt op 1 september bekendgemaakt. 

 


Redactie Floranews | 21-07-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS