zondag 2 oktober 2022
FN TOP logo FN TOP add

FloraHolland breidt klok voor Landelijk Veilen bloemen verder uit

FloraHolland breidt klok voor Landelijk Veilen bloemen verder uit

Royal FloraHolland breidt, na bijna twee jaar Landelijk Veilen met snij-anthurium, de klok waarop deze productgroep geveild wordt uit met meer productgroepen. Op ‘concernklok 6’ worden vanaf medio november naast snij-anthurium twee andere productgroepen toegevoegd in Aalsmeer en Naaldwijk. De veiling is momenteel in gesprek met twee productgroepen die in het logistieke proces al over zijn op orderpicken en/of random kwekerloten.

Volgens Royal FloraHolland heeft concernklok 6 momenteel te weinig aantrekkingskracht vanwege het beperkte aanbod. "Om van deze klok een volwaardige en interessante klok te maken voor inkopers, breiden we aan het eind van dit jaar deze klok dus uit met twee productgroepen. Daarnaast is het al een tijd de wens van veel kwekers om landelijk geveild te worden. Door nu twee productgroepen toe te voegen aan deze klok kunnen we aan die wens tegemoet komen."

Bart Kerkmeer, manager commerciële operatie bij FLoraHolland: “Met deze uitrol komen we weer een stukje verder met het landelijk veilen van bloemen. Het is super om te zien dat de kopers en kwekers hier de handen ineen willen slaan en met ons de volgende stap richting Landelijk Veilen zetten.”


Redactie Floranews | 21-07-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS