maandag 6 februari 2023
Beurs agenda sierteelt FN TOP add

Grow Recruitment breidt verder uit in agf en sierteelt

Grow Recruitment breidt verder uit in agf en sierteelt

De arbeidsmarkt lijkt in een rap tempo steeds krapper te worden. Of het nu gaat om AGF, Tuinbouw, Sierteelt of Food, overal ontstaan er problemen door het niet in kunnen vullen van vacatures met manco’s in de keten als gevolg. Er zal op landelijk niveau naar dit probleem moeten worden gekeken, maar dat is natuurlijk niet van de één op de andere dag geregeld. En juist die tijd hebben bedrijven vaak niet. Vandaar dat het inzetten van goede specialistische recruitment actueler is dan ooit.

Grow Recruitment is een relatief jonge speler, maar de drijvende krachten hierachter zijn door de wol geverfde recruitmentspecialisten in food, agri, tuinbouw en sierteelt. Met een heldere missie om bedrijven en professionals te laten opbloeien, kon het credo ‘Happy People, Better Results’ al vaak in de praktijk worden gebracht. Zo vaak zelfs, dat de organisatie zelf al snel aan uitbreiding moest werken. En dat is gelukt!

“We lopen hier natuurlijk niet letterlijk te ‘high-fiven’ met elkaar.” lacht Annemieke Bouwmeester, mede-eigenaar van Grow Recruitment. “We hebben in korte tijd ons team uit kunnen breiden met twee ervaren professionals die hun markt van binnen en buiten kennen én op allerlei niveau’s. Zo heeft Frans Timmers ons team vanaf 1 juni versterkt op het gebied van agf. Met jarenlange commerciële en directie-ervaring in (inter)nationale handel in agf en sierteelt, kent hij de hele keten van A tot Z. Van veredeling tot verkoop aan retail en b2b afnemers. Frans kan vanuit zijn achtergrond zich perfect inleven in (personele) vraagstukken van organisaties en indien gewenst ook breder adviseren.

Ons vijfde teamlid, Marco van de Koppel, is een echte sierteeltman in hart en nieren. Met ruim 20 jaar ervaring in veredelingsbedrijven, kwekerijen, afzetcoöperatie, groothandel, E-commerce en tuincentra, weet Marco snel aan te voelen wat er in een organisatie nodig is. Ook wanneer het gaat om nationale en internationale tuinbouw met inkoop, verkoop en marketing van sierteeltproducten in het bijzonder.”

Karen Zaaijer, de andere mede-eigenaar van Grow Recruitment vertelt verder: “De kennis en expertise in food, agf, tuinbouw en sierteelt is in ons team van vijf helemaal in balans. En daar bovenop doen we een grote schep Recruitment ervaring. De tweede helft van 2022 gaan we vol vertrouwen en energie tegemoet. Zeker nu we zelf hebben ondervonden dat onze aanpak echt goed werkt. Niet alleen bij onze klanten maar blijkbaar ook voor onszelf.”


18-07-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301PlantariumGroenDirekt


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS