maandag 6 februari 2023
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

Sander Koole nieuwe Sales Manager Sierteelt bij Royal Brinkman

Sander Koole nieuwe Sales Manager Sierteelt bij Royal Brinkman

Royal Brinkman heeft met ingang van 1 juni 2022 een nieuwe Sales Manager Sierteelt. Sander Koole heeft, na 6 jaar als Account Manager te hebben gewerkt, intern promotie gemaakt. Vanuit zijn nieuwe rol is hij verantwoordelijk voor de aansturing van het verkoopteam Sierteelt in de regio West en het realiseren van een optimale klanttevredenheid. René Tas is de opvolger van Koole en zal zijn plek als gaat als Account Manager opvullen binnen het Sierteelt team. 

Koole gaat in nauwe samenwerking met het verkoopteam nadere invulling geven aan de wensen vanuit de markt. De nieuwe functie past zowel bij zijn persoonlijke ontwikkeling als bij de visie van Royal Brinkman om talenten carrièreperspectief te bieden binnen de organisatie. Jan Schuttrups, Commercieel Directeur Royal Brinkman:

“Sander heeft de afgelopen jaren bij ons een continue groei doorgemaakt en een sterke reputatie opgebouwd. Zijn goed ontwikkelde gevoel voor klantenservice en het adviseren van producten en oplossingen die de winstgevendheid van telers verbeteren ziet hij dan ook beloond door het grote vertrouwen van kwekers in hem. Dit sluit naadloos aan bij waar Royal Brinkman voor staat. We zijn dan ook enthousiast dat we hem deze promotie kunnen geven.” Koole zelf is blij met de ruimte en het vertrouwen die hij van Royal Brinkman krijgt om te groeien. "De ontwikkeling die ik doormaak heb ik mede te danken aan de fijne samenwerking en het vertrouwen dat ik van mijn relaties heb gekregen. Daar ben ik ze uiteraard dankbaar voor.”

Opvolger René Tas heeft meerdere jaren ervaring in de tuinbouw. Hij heeft onder andere bij Inca Orchids gewerkt. Met zijn achtergrond heeft Royal Brinkman een sterke opvolger gevonden om de kwekers in de regio West de best mogelijke service en ondersteuning te blijven geven.

 


Redactie Floranews | 18-07-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301DutchGreenroof


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS