dinsdag 29 november 2022
Beurs agenda sierteelt FN TOP add

De 5 vragen aan... Marjolein Kuyucu-Lodder

De 5 vragen aan... Marjolein Kuyucu-Lodder

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Marjolein Kuyucu-Lodder. Ik ben International Product Marketeer bij Florensis. Ik heb de opleiding International Business and Languages gedaan aan de Rotterdam Business school. Daarvoor heb ik zes maanden in Parijs gestudeerd en zes maanden in Istanbul stage gelopen. Na een jaar werkzaam geweest te zijn in de logistiek, ben ik bij Florensis gaan werken. Hier werk ik inmiddels negen jaar. Via verschillende functies ben ik doorgegroeid tot mijn huidige functie van International Product Marketeer.
Ik ben niet opgegroeid in de tuinbouw, maar ondanks dat heb ik een enorme passie en liefde gecreëerd voor bloemen en planten. Het internationale karakter van de sector spreekt me enorm aan. Ik voel me hier inmiddels helemaal in thuis!

Wat maakt deze functie zo bijzonder?

In de functie Product Marketeer ben je de “linking pin” tussen Product Management (welke nieuwe producten komen eraan?) Sales (hoe positioneren we deze producten in de markt?) en Marketing (welk POS materiaal en marketing support is nodig om het product te introduceren en te presenteren?). Een super diverse functie waarin onderdeel bent van elke afdeling. De afwisseling en samenwerking maken de functie zo bijzonder. 5 dagen per week op kantoor zitten is niks voor mij. Ik moet op pad zijn!

Welk nieuws heeft jou de afgelopen tijd beziggehouden?

Natuurlijk het winnen van de FleuroStar award met de Petunia Bee’s Knees. Dit was de kers op de taart waar het werk als product marketeer echt werd beloond. Vorig jaar zijn we gestart met de branding van het product en hebben we gewerkt aan het marketing introductie plan. In week 24 tijdens de FlowerTrials hebben we de Petunia Bee’s Knees gepresenteerd met de juiste positionering en marketing. Met het winnen van deze prijs kunnen we enorm trots zijn op het team en iedereen die hieraan bijgedragen heeft. De promotie is uiteraard een enorme boost voor sales. Een goede start van het seizoen!

Wat zou je graag nog willen oppakken of veranderen?

De komende tijd wil ik graag verder aandacht besteden aan lokale marketing campagnes in de Europese markten. Hoe bereiken we de lokale markten met de juiste story telling en positionering van onze producten?

Wat ga je dit weekend doen?

Afgelopen weekend was het volop feest met de 3e verjaardag van ons zoontje én een bruiloft. Dit weekend ziet er heel anders uit. Dan ben ik aan het werk en ga ik Cultivate in Amerika bezoeken.

 

Bron: www.Floranews.com
15-07-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews

Naam (optioneel):

Commentaar:


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS