zondag 2 oktober 2022
FN TOP add FN TOP logo

Broekhof neemt verpakkingstak van Van Iperen over

Broekhof neemt verpakkingstak van Van Iperen over

Broekhof Verpakkingen neemt per 1 september 2022 de verpakkingsactiviteiten van Van Iperen uit Westmaas over. Hiermee groeit Koninklijke Paardekooper Group (KPG), eigenaar van Paardekooper, Broekhof en het vorig jaar overgenomen Dillewijn Zwapak, verder door in de sierteeltsector.

Van Iperen begon in 1999 met de verkoop van sierteeltverpakkingen. In de afgelopen decennia is dit onderdeel uitgegroeid tot een gezonde en substantiële bedrijfsactiviteit. Uitdagingen op het gebied van beschikbaarheid en logistiek en de toenemende complexiteit in de wereld van verpakkingen, heeft Van Iperen echter doen besluiten dat voor verdere groei meer kennis en specialisme nodig is.

Van Iperen wil door de de verpakkingsactiviteiten onder te brengen bij Broekhof meer focus aanbrengen op het groeispecialisme rond het voeden, versterken en beschermen van gewassen. “De verkoop van de verpakkingentak geeft ons ruimte voor groei in de vergroening van gewasbescherming en meststoffen, aldus Dirk-Jan Bakker CEO Van Iperen BV.

De Horti-divisie van Paardekooper, inclusief Broekhof en Dillewijn Zwapak, voorziet wereldwijd de bloemen- en plantenbranche van verpakkingen. “De verpakkingsactiviteiten van Van Iperen zijn onze kernactiviteit. Door deze overname kunnen we onze kwekerstak verder uitbouwen. We borduren daarbij graag voort op de jarenlange relatie tussen Van Iperen en haar klanten”, aldus Bert van Dongen, CFO van KPG.

Van Iperen en Koninklijke Paardekooper Group, beide familiebedrijven met ruim 100 jaar historie, blijven nauw samenwerken om de klanten van Van Iperen te verzekeren van een breed aanbod, advies op maat en kwalitatief hoogstaande verpakkingen.
 


Redactie Floranews | 07-07-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS