donderdag 28 september 2023
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

Marginpar stelt Group Managing Director aan

Marginpar stelt Group Managing Director aan

Jonathan Ralling is aangesteld als Group Managing Director van Marginpar. Ralling betreedt het bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in de sierteeltsector met een bewezen staat van dienst op uitvoerend managementniveau. Volgens Marginpar is Ralling een een innemende, gedreven en analytische leider. Naar eigen zeggen geniet hij evenveel van de uitdaging als van het resultaat.

Marginpar komt uit de overgangsperiode 2019-2021, na de fusie van Marginpar Nederland, Marginpar Ethiopië en Kariki/Carzan Kenia. In die periode zag Marginpar de lancering van de One World, One Brand and One Aim; de overstap naar een klantgerichte aanpak, en de uitrol van een nieuwe organisatiestructuur. De nieuwe functie van Group Managing Director is gericht op het opbouwen van leiderschapscapaciteit voor de groep naarmate ze verder gaat.

Ralling krijgt een operationele focus en zal de co-CEO's van Marginpar, Richard -Kiki- Fernandes en Rob Koning, in staat stellen zich op de strategie en de externe vooruitzichten te concentreren. Hij zal de belangrijkste uitdagingen op zich nemen om de groep te helpen aan de marktvraag te voldoen, de nieuwe organisatiestructuur in te voeren, te werken aan de voortdurende verbetering van bedrijfsprocessen en plannen te maken voor duurzame groei.

Ralling heeft zijn achtergrond in de sierteelt en tuinbouw. Hij heeft onder andere gewerkt Zuidelijk Afrika, Kenia, het Verenigd Koninkrijk en Nederland. Hierdoor is hij zeer vertrouwd met de uitdagingen om aan de marktvraag te voldoen. Marginpar verwacht dat hij pragmatische oplossingen zal brengen, manieren om de belangrijkste drijfveren te beïnvloeden en te inspireren met een datagestuurde manier van werken.


Redactie Floranews | 07-07-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS