donderdag 28 september 2023
Beurs agenda sierteelt FN TOP add

Atrium Agri neemt meerderheidsbelang in Kascoplex

Atrium Agri neemt meerderheidsbelang in Kascoplex

Atrium Agri neemt een meerderheidsbelang in Kascoplex in Den Hoorn. Hiertoe heeft het eind juni een overeenkomst gesloten met Kasper Dalsem van Kascoplex.Het bedrijf uit Den Hoorn is een  een onderneming gespecialiseerd in opslag en distributie van kunststof-halffabricaten met een focus op de tuinbouwsector.

Atrium Agri is een samenwerkingsverband van ondernemers binnen de internationale tuinbouwsector. Het is in korte tijd Atrium Agri uitgegroeid tot een compleet kennisplatform op het gebied van totale teeltconcepten, kassenbouw, schermsystemen, water, klimaat, automatisering, energie, logistiek en consultancy.

Kascoplex is de tiende deelneming van Atrium Agri, waarmee het rijtje bedrijven dat door het consortium is overgenomen. Net voor het einde van 2021 voegden Havecon, VB en PB tec zich samen onder het Atrium label. Eerder werden al totaalaanbieder Bom Group, tuinbouw consultant VEK Adviesgroep, Engelse totaalaanbieder CambridgeHOK en teeltgotenspecialist JB Hydroponics door Atrium Agri overgenomen.

Daarnaast werd een exclusiviteit overeengekomen met BaOpt voor het voeren van haar klimaatsysteem in de tuinbouw en werd er een belang genomen in ‘data-driven’ gewasspecialist ADI (Agri Data Innovations). In januari van dit jaar is Atrium Agri het scherminstallatiebedrijf Scre3ns begonnen.


Redactie Floranews | 06-07-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS