dinsdag 29 november 2022
Beurs agenda sierteelt FN TOP add

De 5 vragen aan... Bart van Leeuwen

De 5 vragen aan... Bart van Leeuwen

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Bart van Leeuwen. Samen met mijn vrouw Marta en 2 lieve dochters Hanna en Lilly woon ik in Naaldwijk. Ik ben opgegroeid in het Westland, waar ik als kind samen met mijn vader elk weekend te vinden was op Druivenkwekerij Sonnehoeck. Ook werkte ik als scholier werkzaam in de tomatenkwekerij en druiventuin. Er werden genoeg druiven genuttigd als deze goed waren, haha! Na mijn MBO opleiding ben ik bij een potplantenkwekerij op de verkoopafdeling gaan werken, hier heb ik vele jaren met plezier gewerkt. Vooral het klantcontact vond ik erg leuk en gezellig. In 2017 kreeg ik de kans om bij Opti-flor aan de slag te gaan als Verkoop Assistent op de locaties Creations en Design. Dit doe ik nog steeds met veel plezier!

Wat maakt deze functie zo bijzonder?

Opti-flor is een bijzonder bedrijf. Ik ben trots op mijn werkgever; ik ben werkzaam bij de beste Phalaenopsis kwekerij van Nederland. Wij maken leven en geven mooier, thuis of op het werk, in geluksmomenten in de vorm van Phalaenopsis. Om dit te kunnen realiseren is kwaliteit in alles wat we doen leidend. Vandaar dat wij veel verschillende concepten maken. Al onze concepten moeten aan onze five-star kwaliteit voldoen.
Opti-flor is een van de weinige kwekers die niet via de klok verkoopt. Dat betekent dat wij dagelijks/wekelijks contact hebben met onze klanten, wat ik persoonlijk erg fijn vind. Een goede band opbouwen en samen met de klant iets moois opbouwen. Het is prachtig om de producten die door mijn collega’s gemaakt en verpakt worden aan te mogen bieden aan onze klanten.

Welk nieuws heeft jou de afgelopen tijd beziggehouden?

De situatie in Oekraïne zoals velen van jullie; het is verschrikkelijk wat daar gebeurt. Ik hoop persoonlijk dat er snel een vreedzame oplossing komt.
Op werkgebied de digitalisering. Met welke programma’s moet je werken om het klanten makkelijk te maken onze producten te kunnen kopen. En dan natuurlijk helemaal uitgevoerd volgens de wensen van onze klant.

Wat zou je graag nog willen oppakken of veranderen?

Wij hebben bij Opti-flor al een brede klantenkring. Waar mogelijk zou ik deze kring verder uit willen breiden met nieuwe klanten. Zodat we ook hen kunnen voorzien van de prachtige Phalaenopsis die we maken in 27 concepten op 6 verschillende locaties.
Ook zien we dat steeds meer bedrijven digitaliseren. Het is dus belangrijk dat alles correct online staat. Onze uitgebreide hoeveelheid aan collecties, concepten, rassen, types keramiek, labels, hoezen en fust brengen ook complexiteit met zich mee. De klant moet hier niets van merken en vooral makkelijk kunnen bestellen. Het klant specifieke aanbod moet dus beschikbaar zijn.

Wat ga je dit weekend doen?

Zaterdagochtend ga ik eerst met mijn dochters naar de Historische Druivenkwekerij Sonnehoeck om daar wat druifjes “Frankenthalers “ te gaan eten. Daarna mag onze oudste dochter ‘s-middags afzwemmen voor haar A diploma. Een spannende dag dus. We hopen de dag af te mogen sluiten met een troste dochter met zwemdiploma. Zondag komen mijn ouders terug van vakantie dus gaan we even op bezoek bij hen.

Bron: www.Floranews.com
01-07-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS