dinsdag 29 november 2022
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

Royal Van Zanten en Together2Grow introduceren twee nieuwe Charmelia-soorten

Royal Van Zanten en Together2Grow introduceren twee nieuwe Charmelia-soorten

Veredelaar Royal Van Zanten en kweker Together2Grow hebben deze week het Charmelia-assortiment uitgebreid met twee noviteiten: de helderwitte Charmelia Blanca en de paarse Charmelia Purplex.

Charmelia Blanca valt op door haar kraakheldere, witte kleur en haar fraaie vertakkingen. De Alstroemeria is prachtig in een boeket, maar ook als solitaire bloem. Met de komst van Charmelia Purplex wordt er een paarse Alstroemeria toegevoegd aan het assortiment. Met minimaal 20 bloemen per tak, zorgt dit ras voor een ware ‘purple rain’. De twee noviteiten kennen, net als de andere soorten uit het huidige Charmelia-assortiment, een rijke bloei en een houdbaarheid van tot wel 21 dagen in de vaas.

De twee nieuwe soorten zijn vanaf nu exclusief verkrijgbaar bij Together2Grow. Het volledige Charmelia-assortiment is jaarrond beschikbaar en wordt aangevoerd onder het Decorumlabel. De Charmelia-collectie bestaat inmiddels uit zes rassen: Charmelia Blush, Charmelia Yellow, Charmelia Pink, Charmelia White, Charmelia Purplex en Charmelia Blanca. 

 

 


Redactie Floranews | 01-07-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS