donderdag 18 augustus 2022
FN TOP add 2208 NIMA Sierteelt Marketing Event

Online trend update: Wordt flitsbezorging van bloemen en planten de norm?

Online trend update: Wordt flitsbezorging van bloemen en planten de norm?

Op donderdag 30 juni geven Anouk Koreman van Concept Factory en Arjan Schep van 3House Productions een gratis online trend update, speciaal voor professionals in de sierteelt en tuinbouw. In 30 minuten nemen zij de kijker in vogelvlucht mee in de vier populaire trends van Spring/Summer 2023. Ze laten zien hoe deze nu al worden toegepast in actuele producten, (winkel)concepten en marketinguitingen. Het webinar wordt gegeven in navolging van de uitgebreide uitzendingen van Kickstart Trends, die tweemaal per jaar worden gegeven.

De trend update is gratis en is bedoeld voor professionals in de sierteelt die nieuwsgierig zijn naar de nieuwste home- en decoratietrends en op zoek zijn naar inspiratie en actuele toepassingen om hun verkooppresentatie en marketinguitingen een extra impuls te geven. “Trends zijn een sterke basis voor productontwikkeling, fotografie, presentaties en vele andere marketinguitingen,” vertelt Anouk Koreman, trendspecialist bij Concept Factory. “Als je eenmaal door hebt waar die trends vandaan komen zijn ze ook veel gemakkelijker toe te passen.” 

Tijdens de update wordt kort ingezoomd op de vier belangrijkste trends en wordt het duidelijk hoe deze trends nu al toegepast worden in producten, concepten en andere uitingen en hoe je als ondernemer in de tuinbouw kunt aansluiten bij, en leren van deze nieuwe ontwikkelingen. Een van die signalen is bijvoorbeeld flitsbezorging. "Zo’n signaal uit een andere branche kan al genoeg zijn om je te laten nadenken over je eigen bedrijfsvoering. Stel je voor; een bloemist die in de flitsbezorging stapt. Het kan, maar het moet wel bij je passen”, aldus Koreman. In het webinar komen nog meer voorbeelden uit verschillende hoeken voorbij die als inspiratie dienen.

Aanmelden voor de webinar kan via deze link. Het volgende, uitgebreide webinar Kickstart Trends Autumn/Winter 2023-2024 vindt plaats op donderdag 15 september. Dit twee uur durende webinar gaat dieper in op de trends en biedt aanvullende inzichten en tools die onmisbaar zijn voor elke professional in de sector.

 


Redactie Floranews | 28-06-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2206PanAmericanSeedvacature


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS