donderdag 18 augustus 2022
FN TOP add 2208 NIMA Sierteelt Marketing Event

Orchidee-marketeers werken aan video skills tijdens Marketeers Meet-up

Orchidee-marketeers werken aan video skills tijdens Marketeers Meet-up

Twintig orchidee-marketeers kwamen donderdagmiddag bij elkaar voor een Meet-up in het Sion Trend Lab. Onder begeleiding van Video expert Pelpina Trip werkten ze er aan hun video skills en camera confidence. Trip nam de marketeers mee in de wereld van camera en video. "Blijf dicht bij jezelf, begin klein en zoek uit waar je kijker op zit te wachten", was de boodschap van Trip. Daarnaast kregen de deelnemers tips en tricks over welke apps goed werken voor het bewerken van video’s en welke ‘special effects’ je kunt gebruiken.

De focus van de training lag vooral op het maken van doelgerichte en dynamische video's. Daarna gingen de marketeers zelf aan de slag met het maken van video's in het Trend Lab. Ook was er een inspirerende tour langs drie trendpresentaties in het Sion Trend Lab waar speciaal voor de ‘Sion Open’ een opvallend nieuwe trend aan was toegevoegd: Orchid Party Planet. Dit thema is een beetje rebels, over de top met vooral veel 'fun & fantasy'. Kleurrijke en feestelijke orchideeën passen in alle ‘happy moments’ van het dagelijks leven.

"De Phalaenopsis continu vernieuwen, is de missie van Sion. Niet alleen op het gebied van raseigenschappen, maar ook op het gebied van marketing. In het Sion Trend Lab op ons bedrijf inspireren we jaarrond kwekers en hun klanten met nieuwste rassen, trends en concepten. Samen kunnen we de consument blijven verrassen en de phalaenopsis gewild houden", aldus Maarten Huisman.


Leandra de Boef | 24-06-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2207PlantariumGroenDirekt


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS