donderdag 7 juli 2022
FN TOP add FN TOP logo

Fusie FM Group en Hilverda de Boer

Fusie FM Group en Hilverda de Boer

FM Group en Hilverda De Boer gaan fuseren. Dat hebben de twee bedrijven vandaag laten weten. De bedrijven opereren wereldwijd en willen met deze strategische fusie ook in de toekomst een aantrekkelijke handelspartner voor preferred suppliers en andere leveranciers zijn. Beide directies verwachten de fusie in het derde kwartaal van dit jaar formeel af te ronden. Volgens de twee bedrijven levert de fusie voor klanten en personeelsleden een nog krachtiger, florissanter toekomstperspectief op. "Daarbij ontstaat er een stevig platform voor verdere groei, waarop de fusiecombinatie actief wil gaan doorzetten."

Beide bedrijven behouden niet alleen hun bestaande merken, maar ook de zelfstandige bloemeninkoop -en verkoopfuncties. Met ieder hun eigen assortiments-, daghandels- en voorraadbeleid. Bedrijfsfuncties zullen volgens de bedrijven alleen op die plekken worden geïntegreerd, waar dat qua schaal nodig is. Er wordt geanalyseerd waar het logisch is om directe stromen en interne en externe diensten te combineren. 


Redactie Floranews | 22-06-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2206FleuroStaravond


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS