zaterdag 3 juni 2023
2303FlowerTrials Beurs agenda sierteelt

Takii en Van Gogh Museum verlengen samenwerking

Takii en Van Gogh Museum verlengen samenwerking

Takii en het Van Gogh Museum blijven ook de komende jaren met elkaar samenwerken. Ze hebben hun zevenjarig partnerschap met nog eens drie jaar verlengd. De verlenging tot 2025 gaat in juni van start. Een symbolisch moment aan het begin van de zomer en het zonnebloemseizoen.

"Het partnership heeft geresulteerd in mooie campagnes en samenwerkingen waarin we zonnebloemen op een unieke manier onder de aandacht hebben gebracht. We kijken er naar uit om onze uitstekende samenwerking met het Van Gogh Museum voort te zetten", vertelt Ton Kuipers, Managing Director van Takii Europe. Sinds het begin van de samenwerking in 2015 heeft Takii diverse opvallende acties georganiseerd, zoals de Sunflower Flash Amsterdam, waarin Van Goghs wereldberoemde inspiratiebron de zonnebloem op creatieve wijze tot uiting werd gebracht.

Emilie Gordenker, Algemeen Directeur van het Van Gogh Museum, en Ton Kuipers, Managing Director Takii Europe bij de officiële verlenging van het contract in het Van Gogh Museum in Amsterdam.

In 2023 viert het Van Gogh Museum zijn 50-jarig jubileum, dat groots gevierd zal worden. In het jubileumjaar zullen de zonnebloemen, die voor Van Gogh symbool stonden voor hoop en vriendschap, ook een prominente rol spelen. "De zonnebloemen van Takii mogen in ons jubileumjaar natuurlijk niet ontbreken! We zijn erg blij dat we met Takii als trouwe partner de schoonheid van Van Goghs geliefde zonnebloem kunnen delen met het publiek”, vertelt Emilie Gordenker, algemeen directeur van het Van Gogh Museum.


Redactie Floranews | 22-06-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS