donderdag 7 juli 2022
FN TOP add FN TOP logo

Dutch Greenhouse Delta benoemt nieuwe CEO

Dutch Greenhouse Delta benoemt nieuwe CEO

De Raad van Toezicht van Dutch Greenhouse Delta heeft Michiel F. van Ginkel benoemd tot CEO. Van Ginkel is al meer dan 30 jaar actief in zowel de levensmiddelenindustrie als in de tuinbouwsector. Zo heeft hij internationale functies gehad bij onder andere Procter & Gamble, The Greenery, H.J. Heinz en HAK. Van 2014 tot 2020 was hij werkzaam als Algemeen directeur van Koninklijke ZON.

Van Ginkel volgt Eric Egberts op, die vanaf 2018 aan het roer heeft gestaan van de stichting. Egberts kijkt terug op een mooie tijd, waarin hij met zijn team de Nederlandse tuinbouwsector heeft weten samen te brengen en op een wereldwijd podium heeft kunnen etaleren: “De Nederlandse tuinbouw is nu nog beter gepositioneerd om een bijdrage te leveren aan het voeden en vergroenen van de wereld”.

“De tuinbouwsector behoort tot het beste wat Nederland internationaal te bieden heeft. Ik verheug mij erop om samen met mijn collega’s en partners de positie van Dutch Greenhouse Delta internationaal, verder uit te bouwen en te versterken”, aldus Van Ginkel over zijn nieuwe positie.

 

 


20-06-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2205EvanthiaMattiola


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS